Rimtas ir geras patiekalas visai šeimynai! Kas pasiilgote kiaulienos, pasinaudokite šiuo receptu - kiaulienos išpjova su parmezano padažu.
Pagaminsite per: | 55 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Išpjovas nuplauname, nusausiname ir apvoliojame pipirų, čiobrelio ir rozmarino mišinyje taip, kad iš visų pusių mėsa būtų aplipusi prieskoniais.
2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame mėsą iš kiekvienos pusės po 5 minutes (iš viso 15 minučių). Pasūdome ir supjaustome maždaug 1,5 cm riekelėmis.
3. Grietinėlę sumaišome su sūriu. Į kepimo indą dedame mėsos riekeles, užpilame sūrio - grietinėlės mišiniu ir dedame kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 15 minučių.
4. Barsčiau Provanso žolelių mišiniu, keptuvėje kepiau apie 10 minučių ir apie 25 min. orkaitėje.
2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame mėsą iš kiekvienos pusės po 5 minutes (iš viso 15 minučių). Pasūdome ir supjaustome maždaug 1,5 cm riekelėmis.
3. Grietinėlę sumaišome su sūriu. Į kepimo indą dedame mėsos riekeles, užpilame sūrio - grietinėlės mišiniu ir dedame kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 15 minučių.
4. Barsčiau Provanso žolelių mišiniu, keptuvėje kepiau apie 10 minučių ir apie 25 min. orkaitėje.
Ingredientai
* 2 kiaulienos išpjovų
* 4 v. š. aliejaus
* 250 ml grietinėlės
* 4 v. š. tarkuoto parmezano
* čiobrelio, rozmarino
* druskos, pipirų
* 4 v. š. aliejaus
* 250 ml grietinėlės
* 4 v. š. tarkuoto parmezano
* čiobrelio, rozmarino
* druskos, pipirų
Siųsti atsiliepimą