Kiaulienos kotletai džiūvėsėliuose

Patiekalas labai paprastas, skanus ir malonus gomuriui. Ši kiauliena gaunasi sultinga ir minkšta. Jei norite, galite pridėti tarkuoto parmezano - tai suteiks papildomą skonį šiai kapotai mėsai.

Pagaminsite per:35 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Duoną susmulkinkite į trupinius naudodami trintuvą ('blenderį').

2. Supjaustykite mėsą į 8 gabaliukus. Įtrinkite druska ir pipirais.

3. Paimkite vieną gabaliuką ir pamerkite į išplaktus kiaušinius.

4. Tada pavoliokite baltos duonos trupiniuose.

5. Kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies maždaug 7 minutes iš kiekvienos pusės.

6. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Ingredientai
Kiaulienos kumpis 1 kg
Baltos duonos 4-5 riekės
Kiaušiniai 2 vnt
Kvietiniai miltai 2-3 v. šaukštai
Druskos ir pipirų pagal skonį
Prieskoniai mėsai
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button