Kiaulienos nugarinės iešmeliai su balzamiko padažu kepti ant grotelių

Vienas geriausių receptų VASARAI! 2020 metų naujiena - kiaulienos nugarinė iešmeliai su balzamiko padažu! Tikras gardumėlis draugų kompanijoje!

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:8
Paruošimas
1. Dideliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, actą, česnaką ir rozmariną. Sudėkite kiaulieną ir išminkykite. Palikite šaldytuve mažiausiai 30 minučių arba iki 4 valandų.

2. Įkaitinkite kepsninę arba grilį. Pagardinkite kiaulieną druska ir pipirais. Suverkite kiaulienos sprandinę ant iešmelių pakaitomis su svogūnu. Švelniai sutepkite groteles alyvuogių aliejumi. Kepkite ant grotelių, apversdami vieną ar du kartus, kol kiauliena taps kieta, o svogūnas bus traškus ir švelnaus skonio. Tai truks maždaug 10 minučių.

3. Skanaus!
Ingredientai
* 1/4 puodelio alyvuogių aliejaus
* 2 šaukštai balzaminio acto
* 2 skiltelės česnako (sutrintos)
* 2 šaukšteliai smulkiai supjaustyto šviežio rozmarino
* 2 kg kiaulienos nugarinės, supjaustytos 2 cm gabalėliais
* Druskos ir pipirų
* 1 didelis raudonas svogūnas, supjaustytas išilgai į 12 dalių
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button