Kiaulienos šonkauliukai pagal David Lebovitz
Vienas tobuliausių šonkauliukų receptų - Kiaulienos šonkauliukai pagal David Lebovitz. Išbandykite, garantuojame - norėsite dar ir dar...
Pagaminsite per: | 150 min. |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Didelėje kepimo skardoje sumaišome visus nurodytus produktus.
2. Į gautą masę sudedame maždaug 15 cm ilgio gabalais supjaustytus šonkaulius, storu sluoksniu aptepame juos iš visų pusių, skardą uždengiame ir dedame į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę.
3. Uždengę kepame 2 valandas, kelis kartus atidengiame ir apverčiame. Tuomet, praėjus 2 valandoms, atidengiame ir kepame dar 1 - 1,5 valandos, apversdami kas 15 minučių, kol skystis nugaruos ir sutirštės, o mėsa lengvai atsiskirs nuo kaulo.
4. Tiekdami supjaustome į atskirus šonkaulius.
2. Į gautą masę sudedame maždaug 15 cm ilgio gabalais supjaustytus šonkaulius, storu sluoksniu aptepame juos iš visų pusių, skardą uždengiame ir dedame į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę.
3. Uždengę kepame 2 valandas, kelis kartus atidengiame ir apverčiame. Tuomet, praėjus 2 valandoms, atidengiame ir kepame dar 1 - 1,5 valandos, apversdami kas 15 minučių, kol skystis nugaruos ir sutirštės, o mėsa lengvai atsiskirs nuo kaulo.
4. Tiekdami supjaustome į atskirus šonkaulius.
Ingredientai
2 kg kiaulienos šonkauliukų
160 ml sojų padažo
80 ml kečupo
8 skiltelių česnako
3 cm gabalėlio imbiero
2 a. š. maltų aitriųjų paprikų
2 v. š. rudojo cukraus
2 v. š. tamsaus romo
125 ml apelsinų sulčių
2 a. š. Dižono garstyčių
šviežiai maltų juodųjų pipirų
160 ml sojų padažo
80 ml kečupo
8 skiltelių česnako
3 cm gabalėlio imbiero
2 a. š. maltų aitriųjų paprikų
2 v. š. rudojo cukraus
2 v. š. tamsaus romo
125 ml apelsinų sulčių
2 a. š. Dižono garstyčių
šviežiai maltų juodųjų pipirų
Siųsti atsiliepimą