Kiniškai keptos krevetės

Skanus patiekalas, nuo kurio garantuoju, kad apsilaižysite pirštus ir norėsite pasigaminti dar ir dar... Pats svarbiausias dalykas kepant krevetes - jas neperkepti.

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Susmulkinkite česnakus ir krapus. Išspauskite citrinos sultis. Krevetes įpjaukite išilgai nugaros ir pašalinkite tamsias gysleles.

2. Didelėje keptuvėje pakaitinkite aliejų ir ištirpinkite jame sviestą. Berkite krevetes ir kepkite 2-4 minutes, kol pabals ir susiries. Liekite citrinos sultis, austrių padažą, berkite sezamus ir pakepkite dar pusę minutės. Galiausiai sudėkite krapus su česnakais ir po pusės minutės nukaiskite.
Ingredientai
* 250 g stambių krevečių be kiauto
* šaukšto aliejaus
* 20 g sviesto
* žaliosios citrinos
* 2 česnakų skiltelių
* ryšelio krapų
* 2 šaukštų sezamų sėklų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: