Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kiniškai keptos krevetės

Skanus patiekalas, nuo kurio garantuoju, kad apsilaižysite pirštus ir norėsite pasigaminti dar ir dar... Pats svarbiausias dalykas kepant krevetes - jas neperkepti.

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Susmulkinkite česnakus ir krapus. Išspauskite citrinos sultis. Krevetes įpjaukite išilgai nugaros ir pašalinkite tamsias gysleles.

2. Didelėje keptuvėje pakaitinkite aliejų ir ištirpinkite jame sviestą. Berkite krevetes ir kepkite 2-4 minutes, kol pabals ir susiries. Liekite citrinos sultis, austrių padažą, berkite sezamus ir pakepkite dar pusę minutės. Galiausiai sudėkite krapus su česnakais ir po pusės minutės nukaiskite.
Ingredientai
* 250 g stambių krevečių be kiauto
* šaukšto aliejaus
* 20 g sviesto
* žaliosios citrinos
* 2 česnakų skiltelių
* ryšelio krapų
* 2 šaukštų sezamų sėklų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Panašus straipsniai