Klasikinės graikiškos salotos

Šios salotos - tai lašelis Graikijos skonio. Geram skoniui išgauti itin svarbu naudoti kokybiškas daržoves bei geros kokybės fetos sūrį. Pasimėgaukite šiuo pasakišku skoniu....

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Nedideliame indelyje sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, smulkintus česnakus, druską, pipirus ir raudonėlį. Uždarykite dangtį ir gerai suplakite, kad susimaišytų.

2. Į didelį dubenį sudėkite pomidorus, supjaustytus mažomis riekelėmis, agurką supjaustykite puslankiu griežinėliais, plonais žiedeliais supjaustykite raudonąjį svogūną, plonomis juostelėmis supjaustykite žaliąją papriką, supjaustykite fetą ir juodąsias alyvuoges.

3. Prieš patiekdami užpilkite padažu, atsargiai išmaišykite ir ant viršaus pabarstykite šviežiai maltų juodųjų pipirų.
Ingredientai
Ypač tyras alyvuogių aliejus: 3 šaukštai
Citrinų sultys: 1,5 šaukšto
Česnakas: 1 skiltelė
Džiovintas raudonėlis: ½ šaukštelio
Jūros druska: 1 šaukštelio
Šviežiai malti juodieji pipirai: ¼ šaukštelio
Pomidorai: 3 vienetai
Raudonasis svogūnas: ¼ galvutės
Agurkai: ½ agurko
Žaliosios paprikos: ½ paprikos
Fetos sūris: 120 g
Alyvuogės be kauliukų (juodosios): 16 vienetų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button