Kokosų sriuba su morkomis ir imbieru

Originali, skani ir sveika kokosų sriuba su morkomis ir imbieru. Malonus morkų saldumas šiame patiekale sėkmingai derinamas su kario ir imbiero prieskoniais, o kokosų pienas suteikia nepaprastą švelnumą ir šilkinę tekstūrą.

Pagaminsite per:30 min.
Kategorija:Sriubos
Porcijos:4
Paruošimas
1. Svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas supjaustykite plonais griežinėliais ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol svogūnai taps šiek tiek permatomi.

2. Į svogūnus ir morkas suberkite medų, kario miltelius ir atsargiai įmaišykite baltąjį vyną. Palikite virti ant silpnos ugnies, kol skystis išgaruos.

3. Kai skystis išgaruos, sudėkite džiovintą imbierą, supilkite šviežią apelsiną ir virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.

4. Kai morkos suminkštės, supilkite kokosų pieną ir kario pastą, išmaišykite.

5. Sudėkite mišinį į puodą su verdančiu daržovių sultiniu, išmaišykite ir užvirinkite.

6. Mišinį sumaišykite rankiniu trintuvu ir pagardinkite druska bei maltais juodaisiais pipirais.
Ingredientai
* Morkos - 500 gr.
* Svogūniniai svogūnai - 1 vnt.
* Daržovių sultinys - 400 ml.
* Medus - 1 šaukštelis
* Karis (milteliai) - 1 valgomasis šaukštas
* Imbieras (milteliai) - 1 šaukštelis
* Baltasis vynas - 30 ml.
* Apelsinų sultys - 100 ml.
* Kokosų pienas - 500 ml.
* Kario pasta (geltona arba raudona) - ½ šaukštelio
* Druska pagal skonį
* Malti juodieji pipirai - pagal skonį
* Alyvuogių aliejus kepimui - 4-5 šaukštai.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Back to top button