Kopūstai su dešrelėmis ir grybais

Nuostabaus skonio troškinys - kopūstai su dešrelėmis ir grybais. Pagal pateiktą receptą mūsų svetainėje šį patiekalą pasigaminsite paprastai ir lengvai.

Pagaminsite per:80 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morkas - juostelėmis. Kopūstą susmulkinkite, sudėkite į dubenį, įberkite druskos ir sutrinkite rankomis, kol taps minkšti ir pradės leisti sultis.

2. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 v. šaukštus aliejus. Įdėkite svogūnus ir morkas ir pakepinkite, maišydami, 3-4 minutes.

3. Tada suberkite kopūstus ir pakepinkite maišant dar 5 minutes.

4. Keptuvės turinį perdėkite į lėkštę, sudėkite pomidorus su visomis jų sultimis, pagardinkite druska ir cukrumi, supilkite apie 150 ml vandens ir išmaišykite.

5. Užvirkite ir troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol suminkštės.

6. Kol kopūstai troškinami, greitai pakepinkite pievagrybius ant stiprios ugnies.

7. Dešros taip pat kepamos ant stiprios ugnies. Supjaustykite mažais gabalėliais. Kai kopūstai bus beveik paruošti, į keptuvę dėkite grybus ir dešreles.

8. Sumaišykite ir troškinkite dar 7-10 minučių.

9. Patiekite su grietine ir ruda duona.
Ingredientai
Kopūstai 1,2 kg
Vidutinio dydžio svogūnas 1 vnt
Vidutinio dydžio morka 1 vnt
Naminių kiaulienos dešrelių 700 g
Miško grybai 350 g
Pomidorai savo sultyse 400 g
Druskos ir cukraus pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button