Kreminiai ledai su konjaku

Pasigaminti šiuos ledus nėra sudėtinga, tačiau tikrai verta. Palepinkite save!

Porcijos:8
Paruošimas
1. Supilkite grietinėlę į dubenį. Plakite mikseriu mažu greičiu 1 minutę, tada dideliu greičiu, kol gausis plaktos grietinėlės iš purškimo flakono konsistencija. Svarbu neperplakti.

2. Įpilkite pusės skardinės kondensuoto pieno ir 25 gramus konjako. Išmaišykite.

3. Įpilkite likusius pusę skardinės kondensuoto pieno ir konjako. Išmaišykite.

4. Gautą masę sudėkite į norimus indus (dubenį ar mažesnes formeles) ir įdėkite į šaldiklį (geriausia apie 10 valandų).
Ingredientai
* Grietinėlės 35%: 500 ml
* Kondensuoto pieno: 1 skardinė
* Konjako: 50 g
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button