Kreminiai ledai su konjaku

Pasigaminti šiuos ledus nėra sudėtinga, tačiau tikrai verta. Palepinkite save!
Porcijos: | 8 |
Paruošimas
1. Supilkite grietinėlę į dubenį. Plakite mikseriu mažu greičiu 1 minutę, tada dideliu greičiu, kol gausis plaktos grietinėlės iš purškimo flakono konsistencija. Svarbu neperplakti.
2. Įpilkite pusės skardinės kondensuoto pieno ir 25 gramus konjako. Išmaišykite.
3. Įpilkite likusius pusę skardinės kondensuoto pieno ir konjako. Išmaišykite.
4. Gautą masę sudėkite į norimus indus (dubenį ar mažesnes formeles) ir įdėkite į šaldiklį (geriausia apie 10 valandų).
2. Įpilkite pusės skardinės kondensuoto pieno ir 25 gramus konjako. Išmaišykite.
3. Įpilkite likusius pusę skardinės kondensuoto pieno ir konjako. Išmaišykite.
4. Gautą masę sudėkite į norimus indus (dubenį ar mažesnes formeles) ir įdėkite į šaldiklį (geriausia apie 10 valandų).
Ingredientai
Grietinėlės 35%: 500 ml
Kondensuoto pieno: 1 skardinė
Konjako: 50 g
Kondensuoto pieno: 1 skardinė
Konjako: 50 g
Siųsti atsiliepimą