Vištų sparneliai yra labai greitai paruošiami. Todėl, jei labai norite keptos mėsos, tai puikus pasirinkimas. Jei pagaminsite tinkamą marinatą, ant sparnelių susidaro apetitą kelianti traški plutelė.
Pagaminsite per: | 45 min. |
Kategorija: | Mėsos patiekalai |
Porcijos: | 6 |
Paruošimo būdas: | Kepimas |
Paruošimas
1. Sparnelius nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Pabarstykite druska ir pipirais, palikite 20 min.
2. Pabarstykite miltais ir gerai išmaišykite, kad dalis miltų liktų ant sparnelių.
3. Kepkite orkaitėje 45-50 minučių 200 laipsnių temperatūroje, vieną kartą apverskite, kai viena pusė pasidarys rausva.
4. Sumaišykite su karštu padažu.
2. Pabarstykite miltais ir gerai išmaišykite, kad dalis miltų liktų ant sparnelių.
3. Kepkite orkaitėje 45-50 minučių 200 laipsnių temperatūroje, vieną kartą apverskite, kai viena pusė pasidarys rausva.
4. Sumaišykite su karštu padažu.
Ingredientai
* vištienos sparneliai - 1 kg
* druskos
* pipirų
* miltai - 2 šaukštai
* pomidorų padažas - 2 šaukštai
* medus - 1 šaukštas
* česnakas - 1 skiltelė
* augalinis aliejus - 1 šaukštas
* vyno actas 6% - 1 šaukštelis (galite naudoti citrinos sultis)
* sezamas - 1 šaukštelis
* druskos
* pipirų
* miltai - 2 šaukštai
* pomidorų padažas - 2 šaukštai
* medus - 1 šaukštas
* česnakas - 1 skiltelė
* augalinis aliejus - 1 šaukštas
* vyno actas 6% - 1 šaukštelis (galite naudoti citrinos sultis)
* sezamas - 1 šaukštelis
Siųsti atsiliepimą