Lašiša kepta orkaitėje

Puikaus skonio lašiša kepta orkaitėje. Patiekalas pietums vos per 30 min.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Viską sumaišykite ir marinuokite lašišą, nuo pusvalandžio iki 1 val.

2. Įkaitinkite orkaitę.

3. Ant vidutinės ugnies karštoje keptuvėje aptepkite lašišos filė.

4. Sudėkite į kepimo skardą, aptepkite saldžiarūgščiu padažu, jei neturite rekomenduoju įsigyti, tuomet į orkaitę ir baikite kepti 170 C temp. 12-15 min. priklausomai nuo gabalėlių storio.
Ingredientai
Marinatui reikės:
1 arbatinis šaukštelis smulkinto česnako
1 / 2 šaukštelio maltos imbiero
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas sojos padažo
2 šaukštai čili padažo
1 arbatinis šaukštelis rudojo cukraus
1 žiupsnelis susmulkintų raudonųjų čili dribsnių
6 vnt. lašišos filė gabalėliai
Druska, pipirai
1 / 2 šaukštelis paprikos
4 skiltelės smulkinto česnako
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button