Lašišos filė su bulvių koše

Puikaus skonio lašišos filė su bulvių koše pietums arba vakarienei. Išbandykite šį puikų receptą.

Pagaminsite per:35 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Nulupkite bulves, supjaustykite stambiais gabalėliais ir virkite apie 25 minutes. Kai bulvės išvirs, nusausinkite jas, sudėkite atgal į puodą, įberkite druskos, įdėkite sviestą, užpilkite šiltu pienu ir trinkite, kol gausite vientisą masę.

2. Lašišos gabalėlius pasūdykite, apšlakstykite citrinų sultimis ir leiskite pasimarinuoti maždaug 10 min.

3. Keptuvėje išlydykite sviestą, įspauskite česnaką, sudėkite miltų bei pipirų mišinyje išvoliotą žuvį ir kiekvieną pusę kepkite apie 3 minutes.

4. Iškepusią lašišą perkelkite į lėkštę, o į keptuvę suberkite migdolus. Pakepintais riešutais apibarstykite lašišos gabalėlius ir patiekite su bulvių koše bei sezoninėmis salotomis.
Ingredientai
800 g lašišos filė
40 g sviesto
1 citrinos
1 česnako skiltelės
0,5 a. š. druskos
0,2 a. š. maltų juodųjų pipirų
4 v. š. rupių miltų
saujos smulkintų migdolų
Bulvių košei:
700 g bulvių
1 a. š. druskos
30 g sviesto
150 ml šilto pieno
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button