Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Lietiniai su pienu, be miltų: elastingi ir neplyšta

Jeigu norite iškepti gerus lietinius be miltų, tuomet jums reikės šiek tiek daugiau kiaušinių ir šiek tiek krakmolo.

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Desertai
Porcijos:4
Paruošimas
1. Kiaušinius išplakti su druska ir cukrumi.

2. Įpilkite šilto pieno ir išmaišykite.

3. Suberkite krakmolą ir išmaišykite.

4. Pabaigoje į tešlą įpilkite augalinio aliejaus ir viską gerai išmaišykite. Tešla išeina minkšta ir be gumuliukų.

5. Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol lietiniai pasidarys švelniai geltonos spalvos ir apskrus.
Ingredientai
* kiaušiniai - 3 vnt
* druskos - pagal skonį
* cukrus - 1 valgomasis šaukštas
* šiltas pienas - 300 ml
* krakmolas - 3 šaukštai
* augalinis aliejus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *