Makaronai su grietinėlės padažu ir ypatingo skonio dešrelėmis

Greitas ir paprastas receptas - makaronai su naminiu grietinėlės padažu ir Frankfurto dešrelėmis.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Išvirkite pasirinktus makaronus.

2. Sutarkuokite sūrį.

3. Dešreles supjaustykite.

4. Į keptuvę įpilkite pieną, įdėkite sviestą ir miltus, įberkite druskos. Dėkite ant ugnies ir nuolat maišydami virkite, kol pienas taps grietinėlės konsistencijos. Nukelkite nuo viryklės ir supilkite pusę tarkuoto sūrio į gautą grietinėlę.

5. Padažą supilkite ant makaronų, sudėkite supjaustytas dešreles. Viską išmaišykite ir perdėkite į kepimo formą. Ant viršaus pabarstykite sūriu ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros, kepkite 20 minučių.

6. Skanaus.
Ingredientai
Makaronų 250 g
Parmezano sūrio 200 g
Pieno 500 ml
Kvietiniai miltų 3 v. šaukštai
Sviesto 50 g
Frankfurto dešrelių - 4 vnt
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button