Sultingas ir liesas mėsainis, kuris tirpsta burnoje. Pikantiški ant grotelių kepinti svogūnai užgniaužia kvapą, o sūris su pomidoru suteikia gaivumo.
Pagaminsite per: | 25 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Įkaitinkite grilį iki vidutiniškai karštos ugnies.
2. Dubenyje sumaišykite jautieną, česnaką, druską ir pipirus. Suformuokite 4 mėsos paplotėlius.
3. Padėkite ant grotelių ir kepkite 4-5 minutes. Apverskite ir vėl kepkite dar 3-4 mintes.
4. Kiekvieną mėsainį pabarstykite dviem šaukštais sūrio. Kepkite, kol sūris išsilydys.
5. Svogūno žiedus patepkite aliejumi ir kepkite kol žiedų apačia lengvai paruduos. Apverskite svogūnus ir pabarstykite raudonėliu. Kepkite dar 2-3 minutes.
6. Šiek tiek paskrudinkite bandeles ant grotelių. Dėkite mėsą ant bandelių, o ant viršaus uždėkite po kelis žiedus svogūno ir 2 pomidoro riekeles. Užvožkite mėsainį su viršutine bandeles puse. Skanaus!
2. Dubenyje sumaišykite jautieną, česnaką, druską ir pipirus. Suformuokite 4 mėsos paplotėlius.
3. Padėkite ant grotelių ir kepkite 4-5 minutes. Apverskite ir vėl kepkite dar 3-4 mintes.
4. Kiekvieną mėsainį pabarstykite dviem šaukštais sūrio. Kepkite, kol sūris išsilydys.
5. Svogūno žiedus patepkite aliejumi ir kepkite kol žiedų apačia lengvai paruduos. Apverskite svogūnus ir pabarstykite raudonėliu. Kepkite dar 2-3 minutes.
6. Šiek tiek paskrudinkite bandeles ant grotelių. Dėkite mėsą ant bandelių, o ant viršaus uždėkite po kelis žiedus svogūno ir 2 pomidoro riekeles. Užvožkite mėsainį su viršutine bandeles puse. Skanaus!
Ingredientai
* Liesos maltos jautienos 500 g
* Skiltelės česnako
* Sumaltas gvazdikėlis - 1 vnt
* Druskos pagal skonį
* Juodojo pipiro pagal skonį
* Sutarkuoto Čederio sūrio pusę puodelio
* Raudonojo svogūno 1 vnt, supjaustyto į 4 plonas riekeles
* Alyvuogių aliejaus šiek tiek
* Džiovintas raudonėlis pagal skonį
* Mėsainių bandelių 4 vnt
* Švieži pomidorai 1 vnt, supjaustytas į 8 plonas riekeles
* Skiltelės česnako
* Sumaltas gvazdikėlis - 1 vnt
* Druskos pagal skonį
* Juodojo pipiro pagal skonį
* Sutarkuoto Čederio sūrio pusę puodelio
* Raudonojo svogūno 1 vnt, supjaustyto į 4 plonas riekeles
* Alyvuogių aliejaus šiek tiek
* Džiovintas raudonėlis pagal skonį
* Mėsainių bandelių 4 vnt
* Švieži pomidorai 1 vnt, supjaustytas į 8 plonas riekeles
Siųsti atsiliepimą