Mėsainis su sūriu ir karamelizuotais svogūnais

Sultingas ir liesas mėsainis, kuris tirpsta burnoje. Pikantiški ant grotelių kepinti svogūnai užgniaužia kvapą, o sūris su pomidoru suteikia gaivumo.

Pagaminsite per:25 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Įkaitinkite grilį iki vidutiniškai karštos ugnies.

2. Dubenyje sumaišykite jautieną, česnaką, druską ir pipirus. Suformuokite 4 mėsos paplotėlius.

3. Padėkite ant grotelių ir kepkite 4-5 minutes. Apverskite ir vėl kepkite dar 3-4 mintes.

4. Kiekvieną mėsainį pabarstykite dviem šaukštais sūrio. Kepkite, kol sūris išsilydys.

5. Svogūno žiedus patepkite aliejumi ir kepkite kol žiedų apačia lengvai paruduos. Apverskite svogūnus ir pabarstykite raudonėliu. Kepkite dar 2-3 minutes.

6. Šiek tiek paskrudinkite bandeles ant grotelių. Dėkite mėsą ant bandelių, o ant viršaus uždėkite po kelis žiedus svogūno ir 2 pomidoro riekeles. Užvožkite mėsainį su viršutine bandeles puse. Skanaus!
Ingredientai
Liesos maltos jautienos 500 g
Skiltelės česnako
Sumaltas gvazdikėlis - 1 vnt
Druskos pagal skonį
Juodojo pipiro pagal skonį
Sutarkuoto Čederio sūrio pusę puodelio
Raudonojo svogūno 1 vnt, supjaustyto į 4 plonas riekeles
Alyvuogių aliejaus šiek tiek
Džiovintas raudonėlis pagal skonį
Mėsainių bandelių 4 vnt
Švieži pomidorai 1 vnt, supjaustytas į 8 plonas riekeles
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button