Mėsainis su sūriu ir karamelizuotais svogūnais

Sultingas ir liesas mėsainis, kuris tirpsta burnoje. Pikantiški ant grotelių kepinti svogūnai užgniaužia kvapą, o sūris su pomidoru suteikia gaivumo.

Pagaminsite per:25 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Įkaitinkite grilį iki vidutiniškai karštos ugnies.

2. Dubenyje sumaišykite jautieną, česnaką, druską ir pipirus. Suformuokite 4 mėsos paplotėlius.

3. Padėkite ant grotelių ir kepkite 4-5 minutes. Apverskite ir vėl kepkite dar 3-4 mintes.

4. Kiekvieną mėsainį pabarstykite dviem šaukštais sūrio. Kepkite, kol sūris išsilydys.

5. Svogūno žiedus patepkite aliejumi ir kepkite kol žiedų apačia lengvai paruduos. Apverskite svogūnus ir pabarstykite raudonėliu. Kepkite dar 2-3 minutes.

6. Šiek tiek paskrudinkite bandeles ant grotelių. Dėkite mėsą ant bandelių, o ant viršaus uždėkite po kelis žiedus svogūno ir 2 pomidoro riekeles. Užvožkite mėsainį su viršutine bandeles puse. Skanaus!
Ingredientai
* Liesos maltos jautienos 500 g
* Skiltelės česnako
* Sumaltas gvazdikėlis - 1 vnt
* Druskos pagal skonį
* Juodojo pipiro pagal skonį
* Sutarkuoto Čederio sūrio pusę puodelio
* Raudonojo svogūno 1 vnt, supjaustyto į 4 plonas riekeles
* Alyvuogių aliejaus šiek tiek
* Džiovintas raudonėlis pagal skonį
* Mėsainių bandelių 4 vnt
* Švieži pomidorai 1 vnt, supjaustytas į 8 plonas riekeles
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: