Mišrainė su kuskusu ir Chorizo dešra

Ši Kuskuso ir Chorizo dešros mišrainė puikiai tinka pavasariui arba vasarai. Labai skanus patiekalas, lengvas ir greitai paruošiamas.

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Į keptuvę suberkite žiedinius kopūstus su česnakais ir išmirkytais prieskoniais.Virkite ant silpnos ugnies 6-8 minutes, kol visas skystis išgaruos. Viską perdėkite į kepimo skardą, pabarstykite trupučiu druskos ir dėkite į orkaitę 15-20 minučių, kol labai švelniai paruduos.

2. Išvirkite šparagus ir žirnelius (kol suminkštės). Kai visiškai atvės, nusausinkite ir atidėkite į šoną.

3. Nuimkite nuo Chorizo dešros apvalkalą ir stambiai supjaustykite. Maišant kepkite 5 minutes keptuvėje.

4. Chorizo dešrą įdėkite į kombainą ir susmulkinkite, kol dešra virs trupiniais.

5. Grąžinkite dešrą į keptuvę ir kepkite 5 minutes ant stiprios ugnies, kol trupiniai taps traškūs. Nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.

6. Padažui skirtus ingredientus sumaišykite su mikseriu iki vientisos masės. Pagardinkite pagal skonį. Kuskusą sumaišykite su žiediniais kopūstais, daržovėmis, žolelėmis ir chorizo.

7. Ant mišrainės viršaus užpilkite padažo. Skanaus.
Ingredientai
* 250 g kuskuso, virti, nuplauti, nusausinti ir užpilti ½ v. šaukšto alyvuogių aliejaus
* 300 g žiedinių kopūstų, supjaustytų smulkiai
* 1 šaukštelis prieskonių salotoms, išmirkyti ¼ puodelio šilto vandens
* 1 didelė česnako skiltelė, susmulkinta
* 200 g šparagų, supjaustytų nedideliais gabaliukais
* 100 g žirnių
* 6 svogūnai, smulkiai supjaustyti
* 50 g špinatų
* 1 puodelis šviežių mėtų, stambiai pasmulkintų
* 1 puodelis šviežių petražolių, stambiai pasmulkintų
* 1 chorizo (130–150 g)
* Padažas:
* 50 ml šviežiai spaustų citrinų sulčių
* 100 ml aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button