Galima sakyti - tradicinė lietuviška mišrainė su burokėliais, bulvėmis ir marinuotais agurkais. Puikiai tinka įvairioms šventėms ir progoms.
Pagaminsite per: | 60 min. |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Burokėlius nuplaukite ir nusausinkite, apvyniokite folija ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių. Kepti reikia nuo 30 iki 60 minučių, atsižvelgiant į burokėlių dydį.
2. Sumaišykite jogurtą ir minkštą varškę. Marinuotus agurkus ir iškeptus burokėlius supjaustykite nedideliais kubeliais. Sumaišykite su varške ir jogurtu.
3. Įdėkite druskos pagal skonį, įdėkite sutarkuoto česnako ir sumaišykite.
4. Skanaus!
2. Sumaišykite jogurtą ir minkštą varškę. Marinuotus agurkus ir iškeptus burokėlius supjaustykite nedideliais kubeliais. Sumaišykite su varške ir jogurtu.
3. Įdėkite druskos pagal skonį, įdėkite sutarkuoto česnako ir sumaišykite.
4. Skanaus!
Ingredientai
* Graikiško jogurto 200 g
* Minkštos varškės 150 g
* Burokėlių 200 g
* Marinuotų agurkų 150 g
* Česnakai 1 skiltelė
* Druskos pagal skonį
* Minkštos varškės 150 g
* Burokėlių 200 g
* Marinuotų agurkų 150 g
* Česnakai 1 skiltelė
* Druskos pagal skonį
Siųsti atsiliepimą