Naminė „Nutella“, kaip ją pasigaminti

0
PASIDALINIMAI
0
PERŽIŪROS
Kepiniuose, su blynais, blyneliais, lietiniais ar tiesiog paprastoje duonoje šokoladinė "Nutella" pasta viską puikiai papildo. Įdomu tai, kad ruošiant naudojami tik turimi ingredientai, kuriuos galima lengvai pakeisti pagal savo pageidavimus. Visas gaminimo procesas trunka ne ilgiau kaip 15-20 minučių.

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Desertai
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:6
Paruošimas
1. Sumaišykite cukrų, kakavą ir miltus.

2. Įpilkite pieno. Pastatykite ant ugnies ir nuolat maišydami užvirinkite.

3. Kai mišinys užvirs, sudėkite sviestą ir smulkintus riešutus. Maišydami virkite dar 5 minutes.

4. Supilkite mišinį į torto formą ir palikite šaldytuve, kol sutirštės.
Ingredientai
* cukraus - 4 šaukštai.
* kakavos - 6 šaukštai.
* miltai - 2 šaukštai.
* pieno - 2 šaukštai.
* sviestas - 70 g
* graikiniai riešutai - 10-15 vnt.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!
Mindaugas Bružas

Mindaugas Bružas

Redaktorius Turite klausimų ar pastabų? Susisiekite: el. p. redakcija@kaipkada.lt

Susiję Įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.