Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naminė pomidorų pasta

Pomidorų pastos ar kečiupo parduotuvėje pirkti nebereikės, kai pasigaminsite šia naminę pomidorų pastą. Pasta paruošta iš natūralių ingredientų, joje nėra konservantų. Ji gali būti naudojama ruošiant įvairius patiekalus. Skonis labai subtilus ir aromatingas.

Pagaminsite per:40 min.
Kategorija:Padažai
Porcijos:10
Paruošimas
1. Pomidorus nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

2. Pomidorus sudėkite į didelį puodą storu dugnu ir pradėkite virti ant silpnos ugnies. Palaukite, kol jie užvirs.

3. Svogūną ir česnaką sumalkite smulkintuvu iki vientisos masės. Viską sudėkite į pomidorus. Virkite ant silpnos ugnies uždengę dangtį, kol masė taps tiršta. Nepamirškite išmaišyti.

4. Kai tik mišinys sutirštės, leiskite atvėsti. Tada pertrinkite per sietelį.

5. Sudėkite mišinį atgal į puodą, suberkite prieskonius ir padėkite ant ugnies. Pomidorų pasta turi virti ant silpnos ugnies.

6. Baigiant virti įpilti acto ir išjungti ugnį.

7. Supilkite pastą į sterilius stiklainius ir uždarykite dangteliais.

8. Palikite atvėsti kambario temperatūroje.
Ingredientai
* Pomidorai - 6,5 kg.;
* Svogūnai - 3 vnt.;
* Česnakai - 3 skiltelės;
* Stalo druska - 1,5 šaukštai;
* Cukrus - 2 šaukštai;
* Stalo actas - 1 arbatinis šaukštelis.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.