Naminis pomidorų padažas

Puikaus skonio naminis pomidorų padažas.

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Padažai
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:1
Paruošimas
1. Šviežius pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu ir nulupkite.

2. Supjaustykite minkštimą mažais kubeliais, taip pat supjaustykite svogūnus. Troškinkite pomidorus aliejuje, kol sutirštės.

3. Įberkite druskos ir cukraus, kapotų aitriųjų pipirų ir pipirų mišinio, sutrinto česnako, užpilkite actu pagal skonį.

4. Atskirame inde valandą marinuokite svogūną su actu ir praskiestu vandeniu (santykiu 1:1).

5. Viską sumaišome ir dedame į lėkštę - patiekiame ant stalo.
Ingredientai
* pomidorai - 500 g;
* 1 aitrioji paprika;
* druska, cukrus - pagal skonį;
* česnakas - 1 galva;
* 1 didelis svogūnas;
* acto pagal skonį.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: