Puikaus skonio naminis pomidorų padažas.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Kategorija: | Padažai |
Virtuvė: | Lietuviška |
Porcijos: | 1 |
Paruošimas
1. Šviežius pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu ir nulupkite.
2. Supjaustykite minkštimą mažais kubeliais, taip pat supjaustykite svogūnus. Troškinkite pomidorus aliejuje, kol sutirštės.
3. Įberkite druskos ir cukraus, kapotų aitriųjų pipirų ir pipirų mišinio, sutrinto česnako, užpilkite actu pagal skonį.
4. Atskirame inde valandą marinuokite svogūną su actu ir praskiestu vandeniu (santykiu 1:1).
5. Viską sumaišome ir dedame į lėkštę - patiekiame ant stalo.
2. Supjaustykite minkštimą mažais kubeliais, taip pat supjaustykite svogūnus. Troškinkite pomidorus aliejuje, kol sutirštės.
3. Įberkite druskos ir cukraus, kapotų aitriųjų pipirų ir pipirų mišinio, sutrinto česnako, užpilkite actu pagal skonį.
4. Atskirame inde valandą marinuokite svogūną su actu ir praskiestu vandeniu (santykiu 1:1).
5. Viską sumaišome ir dedame į lėkštę - patiekiame ant stalo.
Ingredientai
* pomidorai - 500 g;
* 1 aitrioji paprika;
* druska, cukrus - pagal skonį;
* česnakas - 1 galva;
* 1 didelis svogūnas;
* acto pagal skonį.
* 1 aitrioji paprika;
* druska, cukrus - pagal skonį;
* česnakas - 1 galva;
* 1 didelis svogūnas;
* acto pagal skonį.
Siųsti atsiliepimą