Naminis pomidorų padažas

0
PASIDALINIMAI
0
PERŽIŪROS
Puikaus skonio naminis pomidorų padažas.

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Padažai
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:1
Paruošimas
1. Šviežius pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu ir nulupkite.

2. Supjaustykite minkštimą mažais kubeliais, taip pat supjaustykite svogūnus. Troškinkite pomidorus aliejuje, kol sutirštės.

3. Įberkite druskos ir cukraus, kapotų aitriųjų pipirų ir pipirų mišinio, sutrinto česnako, užpilkite actu pagal skonį.

4. Atskirame inde valandą marinuokite svogūną su actu ir praskiestu vandeniu (santykiu 1:1).

5. Viską sumaišome ir dedame į lėkštę - patiekiame ant stalo.
Ingredientai
* pomidorai - 500 g;
* 1 aitrioji paprika;
* druska, cukrus - pagal skonį;
* česnakas - 1 galva;
* 1 didelis svogūnas;
* acto pagal skonį.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!
Mindaugas Bružas

Mindaugas Bružas

Redaktorius Turite klausimų ar pastabų? Susisiekite: el. p. redakcija@kaipkada.lt

Susiję Įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.