Naminių varškės sūrelių receptas

Šiuos sūrelius galima greitai ir lengvai pagaminti. Svarbiausia yra geri ingredientai. Kuo riebesnė varškė, tuo skanesnis bus sūrelis. Pamirškite sūrelius esančius parduotuvėje! Juos pasigaminkite namuose!

Pagaminsite per:120 min.
Porcijos:10
Paruošimas
1. Sviestą išplakite su cukrumi, kol gausis masė panaši į grietinėlę.

2. Varškę pertrinkite per sietą ir įpilkite ankščiau paruoštą masę. Plakite iki vientisos masės.

3. Gautą vientisą varškę sudėkite į konditerinį maišelį bei išspauskite į sūrelio formos formeles. Padėkite į šaldiklį, kad sušaltų.

4. Vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje ištirpinkite šokoladą su kakavos sviestu.

5. Iš šaldyto išimkite formas, pamaukite ant medinių pagaliukų ir pamirkykite šokolade. Patogiausia tai padaryti, jei šokoladą supilate į aukštą siaurą taurę ir įmerkite į jį ruošinį.

6. Kiekvieną sūrelį padėkite ant sviestinio popieriaus. Kai baigsite mirkyti visus sūrelius šokolade, juos visus padėkite į šaldytuvą bent valandai.

7. Skanių sūrelių!
Ingredientai
* Varškės sūrio 18-20 proc. 350 g
* Sviesto 75 g
* Cukraus pudros 50 g
* Vanilės ekstrakto 1 šaukštelis
* Juodo šokolado 200 g
* Kakavos sviesto 35 g
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: