Tobulas pasirinkimas užkandžiams - įdaryti kiaušiniai. Patiks ir patiems išrankiausiems.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Kategorija: | Užkandžiai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Kiaušinius reikia išvirti, nuvalyti, perpjauti pusiau ir atskirti baltymus nuo trynių.
2. Tada nuvalykite svogūną, supjaustykite kaip norite ir pakepinkite aliejuje, kol jis taps auksinis ir minkštas.
3. Konservuotas arba iš anksto virtas pupeles reikia susmulkinti (blenderiu arba mėsmale) kartu su kiaušinių tryniais ir graikinių riešutų branduoliais.
4. Tada į gautą mišinį dedame pakepintus svogūnus, druską, žalumynus ir prieskonius.
5. Paštetą aptepame kiaušinių baltymų puselėmis, atvėsiname ir patiekiame.
2. Tada nuvalykite svogūną, supjaustykite kaip norite ir pakepinkite aliejuje, kol jis taps auksinis ir minkštas.
3. Konservuotas arba iš anksto virtas pupeles reikia susmulkinti (blenderiu arba mėsmale) kartu su kiaušinių tryniais ir graikinių riešutų branduoliais.
4. Tada į gautą mišinį dedame pakepintus svogūnus, druską, žalumynus ir prieskonius.
5. Paštetą aptepame kiaušinių baltymų puselėmis, atvėsiname ir patiekiame.
Ingredientai
* kiaušiniai - 4 vnt.;
* virtos (konservuotos) pupelės - 1 valgomasis šaukštas;
* graikinių riešutų branduoliai - 1 aukštas;
* svogūnas - 1 vnt;
* druskos pagal skonį;
* augalinis aliejus - 1 valgomasis šaukštas;
* majonezas - 1 valgomasis šaukštas.
* virtos (konservuotos) pupelės - 1 valgomasis šaukštas;
* graikinių riešutų branduoliai - 1 aukštas;
* svogūnas - 1 vnt;
* druskos pagal skonį;
* augalinis aliejus - 1 valgomasis šaukštas;
* majonezas - 1 valgomasis šaukštas.
Siųsti atsiliepimą