Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nepraleiskite: kiaulienos šonkauliukai saldžiarūgščiame marinate

Šie šonkauliukai yra įdomūs dėl daugelio priežasčių, tačiau pirmiausia dėl savo unikalaus skonio, paprasto paruošimo. Manome, kad sutiksite, jog skaniausi šonkauliukai gaunasi ant grotelių. Taip jie įgauna rūkymo aromatą ir skonį bei traškią plutą. Metas gaminti!

Pagaminsite per:120 min.
Kategorija:Mėsos patiekalai
Porcijos:4
Paruošimo būdas:Kepimas
Paruošimas
1. Šonkauliukus nuplaukite, apibarstykite druska, pipirais ir sudėkite į dubenį.

2. Paruoškite marinatą. Norėdami tai padaryti, nulupkite kivi, svogūną ir česnaką. Kivį sumalkite, svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką išspauskite. Į masę suberiame garstyčias, sojų padažą, prieskonius ir išmaišome. Šonkauliukus aptepkite paruoštu marinatu ir palikite 3 valandoms, geriausia per naktį.

3. Marinuotus šonkauliukus perkelkite į aliejumi pateptą formą ir kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje iki auksinės rudos spalvos (apie 1,5-2 val.).

4. Prieš patiekdami, šonkauliukus sudėkite į lėkštę, supjaustykite porcijomis ir užpilkite marinatu. Patiekite patiekalą dar karštą.
Ingredientai
* Kiaulienos šonkauliukai 1 kg
* Druska
* Malti juodieji pipirai
* Svogūnai 1 vnt
* Česnako skiltelės 2 vnt.
* Kivi 4 vnt
* Sojų padažas 4 šaukštai
* Saulėgrąžų aliejus 2 šaukštai
* Garstyčios 1 šaukštas
* Prieskoniai mėsai
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *