Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nerealaus skonio moliūginiai blynai visai šeimai

Moliūginiai blynai gaunasi tobuli, skanūs ir švelnūs. Išbandykite šį puikų receptą, iškepkite šiuo blynus su moliūgais savo šeimai.

Pagaminsite per:25 min.
Kategorija:Iš miltų
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:4
Paruošimo būdas:Kepimas
Paruošimas
1. Rinkitės prinokusį moliūgą, kad minkštimas būtų sultingas ir saldus. Norėdami subalansuoti skonį, rinkitės saldžiarūgštį obuolį, tada blynai bus labai originalūs.

2. Moliūgą ir obuolį sutarkuokite stambia tarka.

3. Šiltame kefyre ištirpinkite druską ir cukrų, įmuškite kiaušinius ir aliejų.

4. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir išmaišyti iki vientisos masės.

5. Sudėkite tarkuotą moliūgą ir obuolį, išmaišykite.

6. Blynelius apkepkite nedideliame kiekyje aliejaus ir dėkite į lėkštę.

7. Blynus galite patiekti su grietine ar medumi.
Ingredientai
* moliūgas, 250 g;
* obuolys, 1 vnt.;
* kefyras ir miltai po 150 g;
* kiaušiniai, 2 vnt.;
* vanilės pagal skonį;
* cukrus, 80 g;
* kepimo milteliai, 5 g;
* aliejus, 40 ml;
* žiupsnelis druskos
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *