Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Obuolių uogienė

Obuolių uogienė - tai tikras ir nesumeluotas vaikystės skonis... Blynai ar naminis pyragas su obuolių uogiene... Kas gali būti geriau?

Pagaminsite per:60 min.
Paruošimas
1. Obuolius nulupkite, išėmę šerdį, susmulkinkite.

2. Paruoštus obuolius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir padėkite ant viryklės.

3. Virkite ant vidutinės ugnies, kol obuoliai suminkštės.

4. Supilkite cukrų. Sumaišykite ir virkite toliau.

5. Virkite, periodiškai pašalindami putas, iki reikiamo tirštumo.

6. Sutrinkite trintuvu ir leiskite vėl užvirti.

7. Supilkite paruoštą uogienę į sterilius sausus indelius, leiskite atvėsti. Tada uždėkite dangtelius.
Ingredientai
* Obuoliai: 1 kg
* Cukrus: 500 gr
* Vanduo: 1/2 puodelio
* (Iš šio kiekio produktų gaunasi apie 1l uogienės).
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Panašus straipsniai