Obuolių uogienė

Obuolių uogienė - tai tikras ir nesumeluotas vaikystės skonis... Blynai ar naminis pyragas su obuolių uogiene... Kas gali būti geriau?

Pagaminsite per:60 min.
Paruošimas
1. Obuolius nulupkite, išėmę šerdį, susmulkinkite.

2. Paruoštus obuolius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir padėkite ant viryklės.

3. Virkite ant vidutinės ugnies, kol obuoliai suminkštės.

4. Supilkite cukrų. Sumaišykite ir virkite toliau.

5. Virkite, periodiškai pašalindami putas, iki reikiamo tirštumo.

6. Sutrinkite trintuvu ir leiskite vėl užvirti.

7. Supilkite paruoštą uogienę į sterilius sausus indelius, leiskite atvėsti. Tada uždėkite dangtelius.
Ingredientai
Obuoliai: 1 kg
Cukrus: 500 gr
Vanduo: 1/2 puodelio
(Iš šio kiekio produktų gaunasi apie 1l uogienės).
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button