Be galo skanus omletas su mocarelos sūriu. Kam patinka kiaušinienė ir sūris, tai šis receptas jums kaip tik!
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Kelis bazilikų lapelius atidėkite, likusius sutrinkite su šaukštu aliejaus į vientisą tyrelę. Susmulkinkite papriką, sūrį nusausinkite ir rupiai sutarkuokite.
2. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, pašlakstykite juos 0,5 šaukšto aliejaus ir pakepkite grilio keptuvėje. Išgriebę pašlakstykite actu, pabarstykite druska bei pipirais ir sudėkite į lėkštes.
3. Pakaitinkite keptuvėje likusį aliejų, pilkite su druska bei prieskoniais išplaktus kiaušinius ir pakaitinkite, kol jie ims tirštėti. Tada į keptuvę berkite sūrį, pašlakstykite viską su bazilikais sumaišytu aliejumi. Kai omleto apačia sutvirtės, kraštus užverskite ant vidurio ir baikite kepti.
4. Dėkite ompletą ant pomidorų, pabarstykite likusiais bazilikų lapeliais, paprika, prapjaukite vidurį, kad matytųsi sūris ir tiekite.
2. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, pašlakstykite juos 0,5 šaukšto aliejaus ir pakepkite grilio keptuvėje. Išgriebę pašlakstykite actu, pabarstykite druska bei pipirais ir sudėkite į lėkštes.
3. Pakaitinkite keptuvėje likusį aliejų, pilkite su druska bei prieskoniais išplaktus kiaušinius ir pakaitinkite, kol jie ims tirštėti. Tada į keptuvę berkite sūrį, pašlakstykite viską su bazilikais sumaišytu aliejumi. Kai omleto apačia sutvirtės, kraštus užverskite ant vidurio ir baikite kepti.
4. Dėkite ompletą ant pomidorų, pabarstykite likusiais bazilikų lapeliais, paprika, prapjaukite vidurį, kad matytųsi sūris ir tiekite.
Ingredientai
* 4 dideli kiaušiniai
* 300 g nedidelių gerai sunokusių pomidorų
* mocarelos
* kelių baziliko šakelių
* aitriosios paprikos ankšties
* 2 šaukštų aliejaus
* šaukštelio raudonojo vyno acto
* šviežiai maltų pipirų
* druskos
* 300 g nedidelių gerai sunokusių pomidorų
* mocarelos
* kelių baziliko šakelių
* aitriosios paprikos ankšties
* 2 šaukštų aliejaus
* šaukštelio raudonojo vyno acto
* šviežiai maltų pipirų
* druskos
Siųsti atsiliepimą