Omletas su pomidorais, mocarela ir pesto padažu

Puikus omleto (kiaušinienės) receptas pusryčiams ar vakarienei! Išbandykite, tikrai patiks kiekvienam kam patinka tokie patiekalai.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:3
Paruošimas
1. Mažuosius pomidorus supjaustome kiekvieną į keturias dalis. Nedideliame dubenyje juos sumaišome su šaukštu balzaminio acto ir atidedame į šalį.

2. Kitame dubenyje išplakame kiaušinius iki putų.

3. Keptuvėje išlydome pusė šaukštelio sviesto, supilame pusę kiaušinių plakinio ir kepame apie minutę ant vidutinės kaitros. Dedame šiek tiek mažiau negu pusę pomidorų, ant jų - pusę nedideliais gabaliukais supjaustytos mocarelos, kepame dar 1-2 minutes, tuomet su mentele perlenkiame omletą per pusę ant viršaus. Pakepame dar kelias sekundes ir išimame į lėkštę.

4. Omleto viršų aptepame šaukšteliu pesto padažo ir uždedame kelis supjaustytus mažuosius pomidorus.

5. Tuomet viską pakartojame su likusiais produktais antram omletui.
Ingredientai
1 puodelio mažų pomidorų
1 v. š. balzaminio acto
5 didelių kiaušinių
1/2 puodeilio mocarelos
2 a. š. pesto padažo
1 a. š. sviesto
druskos, pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button