Skanus, tirpstantis burnoje ir greitai pagaminamas omletas su varške.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Keptuvėje pakaitinkite aliejų, verskite varškę ir kepkite nuolat maišydami, kad neprisviltų. Kai ims skirtis išrūgos, ugnį sumažinkite ir kaitinkite kol jos beveik išgaruos, o varškė ims darytis tąsi.
2. Berkite smulkintus krapus, pilkite su druska bei pipirais išplaktus kiaušinius ir uždenkite keptuvę dangčiu. Kepkite kol omletas sutirštės.
2. Berkite smulkintus krapus, pilkite su druska bei pipirais išplaktus kiaušinius ir uždenkite keptuvę dangčiu. Kepkite kol omletas sutirštės.
Ingredientai
* 4 didelių kiaušinių
* 200 g 9 proc. riebumo kaimiškos varškės
* krapų
* šaukšto aliejaus
* maltų pipirų
* druskos
* 200 g 9 proc. riebumo kaimiškos varškės
* krapų
* šaukšto aliejaus
* maltų pipirų
* druskos
Siųsti atsiliepimą