Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įsimylės net išrankiausias gurmanas: moliūgų pyrago su varške receptas

1 min. skaitymo

Dėl šio pyrago moliūgus gali įsimylėti tiesiog kiekvienas. Išbandykite šį receptą.

Ingredientai:

  • 550 g moliūgų;
  • 350 g 9 % riebumo varškės;
  • 1 šaukštelis cinamono;
  • 100 g cukraus;
  • 2 šaukštai kukurūzų krakmolo;
  • 2 kiaušiniai;
  • 350 g cukrinių sausainių;
  • 170 g sviesto.

Geras moliūgų pyragas

Paruošimo būdas:

  1. Moliūgą kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 min. Atvėsinkite jį ir sutrinkite blenderiu.
  2. Varškę taip pat sumaišykite su cukrumi, cinamonu, kukurūzų krakmolu ir kiaušiniais.
  3. Sudėkite moliūgų tyrę į varškės masę ir išmaišykite. Įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
  4. Cukrinius sausainius sumalkite blenderiu, sudėkite minkštą sviestą ir išmaišykite.
  5. Sudėkite sviesto trupinius į kepimo indą ir prispauskite juos rankomis. Gerai suformuokite šonus.
  6. Į kepimo indą supilkite moliūgų varškės masę ir kepkite 40-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Odeta Bartkevičiūtė – gamtos mokslų specialistė ir KAIPKADA.LT straipsnių autorė. Mano tekstuose atgyja mūsų planetos gamta, augalijos ir gyvūnijos pasaulis. Su aistra tyrinėdama gamtos reiškinius, dalijuosi vertingomis įžvalgomis, padedančiomis geriau suprasti mus supančią aplinką ir jos išsaugojimo svarbą.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus