Nuostabi pica su grybais, čiobreliais ir sūriu. Itališkos picos receptas.
Pagaminsite per: | 40 min. |
Porcijos: | 1 |
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 250C.
2. Karštoje keptuvėje pakepkite susmulkintą česnaką su susmulkintais grybais.
3. Iškočiokite tešlą.
4. Tešlos apskritimas turėtų būti 6-8 mm storio. Tešlą patepkite pomidorų padažu, palikdami neužteptą 2 cm kraštą. Ant padažo sudėkite mocarelos gabaliukus, šviežius čiobrelių lapelius, grybus, apkeptus česnakus, ir užpilkite alyvuogių aliejumi.
5. Kepkite picą 250C temperatūroje 10–15 minučių, kol tešlos pluta bus tamsiai auksinė.
6. Paruoštą picą apibarstykite parmezano riekelėmis ir ant viršaus užpilkite alyvuogių aliejaus.
7. Skanaus!
2. Karštoje keptuvėje pakepkite susmulkintą česnaką su susmulkintais grybais.
3. Iškočiokite tešlą.
4. Tešlos apskritimas turėtų būti 6-8 mm storio. Tešlą patepkite pomidorų padažu, palikdami neužteptą 2 cm kraštą. Ant padažo sudėkite mocarelos gabaliukus, šviežius čiobrelių lapelius, grybus, apkeptus česnakus, ir užpilkite alyvuogių aliejumi.
5. Kepkite picą 250C temperatūroje 10–15 minučių, kol tešlos pluta bus tamsiai auksinė.
6. Paruoštą picą apibarstykite parmezano riekelėmis ir ant viršaus užpilkite alyvuogių aliejaus.
7. Skanaus!
Ingredientai
* picos tešlos (Receptą rasite čia: -> PICOS PADAS)
* picos pomidorų padažo (6–7 šaukštai)
* 50 g mocarelos sūrio
* 50 g parmezano sūrio
* 150–200 g grybų (bet kokių)
* 1 nedidelė galva česnako
* keletą šakelių šviežių čiobrelių
* 1-2 šaukštai alyvuogių aliejaus
* picos pomidorų padažo (6–7 šaukštai)
* 50 g mocarelos sūrio
* 50 g parmezano sūrio
* 150–200 g grybų (bet kokių)
* 1 nedidelė galva česnako
* keletą šakelių šviežių čiobrelių
* 1-2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Siųsti atsiliepimą