Pica su špinatais, alyvuogėmis ir fetos sūriu

Gana greitai pagaminama pica su špinatais, alyvuogėmis ir fetos sūrių. Labai skani pica!

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 250C.

2. Į keptuvę supilkite 1 valg. šaukštą alyvuogių aliejaus, sudėkite špinatus ir dar šiek tiek pakepinkite ant stiprios ugnies. Pakaks 3–4 minučių. Špinatų tūris sumažės 2 kartus.

3. Pašalinkite sėklas iš alyvuogių.

4. Tešlą geriausia ištempti rankomis, o ne iškočioti su kočėlu.

5. Tešlos apskritimas turėtų būti 6-8 mm storio. Tešlą ištepkite pomidorų padažu, palikdami neužteptą 2 cm kraštą. Padėkite mocarelos ir alyvuogių gabalėlius ant padažo, šiek tiek paspausdami.

6. Keptus špinatus paskleiskite ant tešlos ir kepkite picą 250 C temperatūroje 10-15 minučių, kol tešlos pluta taps tamsiai auksinės spalvos.

7. Paruoštą picą apibarstykite fetos sūriu, ant viršaus užpilkite alyvuogių aliejaus.

8. Skanaus!
Ingredientai
* picos tešlos (Receptą rasite čia: -> PICOS PADAS)
* pomidorų padažas picai (6–7 šaukštai)
* 50 g mocarelos sūrio
* 50 g fetos sūrio
* 60–70 g šviežių špinatų
* 6 7 gabaliukai juodųjų alyvuogių
* 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: