Pica su špinatais, alyvuogėmis ir fetos sūriu

Gana greitai pagaminama pica su špinatais, alyvuogėmis ir fetos sūrių. Labai skani pica!

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 250C.

2. Į keptuvę supilkite 1 valg. šaukštą alyvuogių aliejaus, sudėkite špinatus ir dar šiek tiek pakepinkite ant stiprios ugnies. Pakaks 3–4 minučių. Špinatų tūris sumažės 2 kartus.

3. Pašalinkite sėklas iš alyvuogių.

4. Tešlą geriausia ištempti rankomis, o ne iškočioti su kočėlu.

5. Tešlos apskritimas turėtų būti 6-8 mm storio. Tešlą ištepkite pomidorų padažu, palikdami neužteptą 2 cm kraštą. Padėkite mocarelos ir alyvuogių gabalėlius ant padažo, šiek tiek paspausdami.

6. Keptus špinatus paskleiskite ant tešlos ir kepkite picą 250 C temperatūroje 10-15 minučių, kol tešlos pluta taps tamsiai auksinės spalvos.

7. Paruoštą picą apibarstykite fetos sūriu, ant viršaus užpilkite alyvuogių aliejaus.

8. Skanaus!
Ingredientai
* picos tešlos (Receptą rasite čia: -> PICOS PADAS)
* pomidorų padažas picai (6–7 šaukštai)
* 50 g mocarelos sūrio
* 50 g fetos sūrio
* 60–70 g šviežių špinatų
* 6 7 gabaliukai juodųjų alyvuogių
* 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button