Pistacijų medalionai (sausainiai)

Šiek tiek žalsvos spalvos, sodraus skonio ir subtilios tekstūros - Sausainiai su pistacijomis. Pistacijas galima pakeisti maltais migdolais arba maltais skrudintais lazdyno riešutais.

Pagaminsite per:35 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Kavos malūnėlyje sumalkite pistacijas į miltus.

2. Ištirpinkite sviestą ir leiskite šiek tiek užvirti. Supilkite į dubenį ir palikite atvėsti.

3. Kiaušinius išplakite su cukrumi.

4. Į dubenėlį suberkite išsijotus miltus su kepimo milteliais ir druska. Susmulkinkite pistacijas ir taip pat suberkite į tą patį dubenėlį. Supilkite ištirpintą sviestą ir viską sumaišykite.

5. Tešlą padėkite 1–2 valandoms į šaldytuvą. Sudėkite tešlą į formeles užpildydami 3/4 formelės. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepkite apie 10-13 minučių.
Ingredientai
* Sviestas 140 g
* Pistacijos 100 g
* Kiaušinius 3 vnt
* Cukraus 150 g
* Kepimo miltelių 1 a.šaukštelis
* Miltų 120 g
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: