Ploni špinatų blynai (lietiniai)

Nepaprastai skanūs lietiniai su špinatais. Patiekite su grietine, bus dar skaniau! Išbandykite, tikrai nenusivilsite.
Pagaminsite per: | 25 min. |
Porcijos: | 3 |
Paruošimas
1. Atšildykite šaldytus špinatų lapus, jeigu neturi šviežių. Susmulkinkite lapus virtuviniame kombaine arba trintuvu.
2. Įpilkite pieną.
3. Berkite miltus, druską ir cukrų, įmuškite kiaušinius.
4. Maišykite iki vientisos masės.
5. Jei tešla atrodo per tiršta, įpilkite dar šiek tiek pieno.
6. Kepkite blynus gerai įkaitintoje keptuvėje.
7. Skanaus!
2. Įpilkite pieną.
3. Berkite miltus, druską ir cukrų, įmuškite kiaušinius.
4. Maišykite iki vientisos masės.
5. Jei tešla atrodo per tiršta, įpilkite dar šiek tiek pieno.
6. Kepkite blynus gerai įkaitintoje keptuvėje.
7. Skanaus!
Ingredientai
Miltų 100 g
Kiaušiniai 3 vnt
Aliejaus 30 g
Špinatų 200 g
Pieno 300 ml
Druskos ir cukraus pagal skonį
Kiaušiniai 3 vnt
Aliejaus 30 g
Špinatų 200 g
Pieno 300 ml
Druskos ir cukraus pagal skonį
Siųsti atsiliepimą