Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pomidorai ir vynuogės: receptas, kurio dar nebandėte

Vasara baigėsi, laikas ruošti stiklainius ir konservuoti žiemai daržoves. Pateikiame visiškai neįprastą, tačiau tobulą receptą pomidorų ir vynuogių konservavimui. Taip, taip, perskaitėte teisingai - pomidorai ir vynuogės.

Pagaminsite per:30 min.
Kategorija:Konservavimas
Porcijos:10
Paruošimas
1. Paruoštus pomidorus, geriausia – mažus, ir visą prieskonių rinkinį reikia sudėti į sterilizuotą stiklainį. 15-20 minučių užpilkite verdančiu vandeniu. Tada nupilkite vandenį, vėl užvirinkite ir vėl supilkite pomidorus. Užsukite dangtelius, apverskite stiklainius, suvyniokite ir palikite atvėsti. Ragaukite iš karto arba palikite žiemai tamsiame vėsiame kambaryje!
Ingredientai
* 1 papriką,
* 1 mažą karčiojo pipiro ankštis,
* 3 skilteles česnako,
* 2 lauro lapai,
* 5 serbentų ir vyšnių lapai,
* 10 juodųjų pipirų žirnelių,
* petražolių,
* krapų,
* krienų lapų,
* 1 valgomasis šaukštas druskos ir cukraus,
* 1 vynuogių kekė.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *