Portugališka sūrio duona

Ypatingo skonio portugališkos sūrio duonos receptas. Paragaukite tikros, šviežios duonos. Gardu su sviestu.

Pagaminsite per:60 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

2. Sumaišykite kiaušinius, pieną, alyvuogių aliejų, žoleles, pipirus.

3. Sudėkite kubeliais supjaustytą šoninę, kietąjį ir varškės sūrius.

4. Atskirame dubenyje išsijokite miltus ir sumaišykite su kepimo milteliais. Į kiaušinių-sūrio masę įpilkite miltų.

5. Gautą tešlą supilkite į formą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 С, kepkite 40 minučių.

6. Duona ypatingai kvapni ir skani, todėl verta valgyti dar šiltą!
Ingredientai
* 3 dideli kiaušiniai
* 1 valgomasis šaukštas pieno
* 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
* 2 šaukštai maltų džiovintų žolelių (pavyzdžiui, petražolių, kalendros, raudonėlio)
* 0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
* 1 puodelis ir dar papildomai 2 šaukštai miltų (180-200 g)
* 1 1/4 šaukštelio kepimo miltelių
* 110 g tarkuoto kietojo sūrio („Manchego“ sūris arba „Parmigiano Reggiano“ sūris)
* 110 g varškės sūrio
* 28 g šoninės arba vytintos šoninės gabaliukų "Prosciutto"
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: