Ne tik puikūs pusryčiai, bet ir pietūs! Labai skanus ir sotus puodelyje keptas omletas 4 asmenims.
Pagaminsite per: | 25 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Kepimo formeles ištepkite aliejumi ir išklokite šonine.
2. Pievagrybius bei svogūną supjaustykite šiaudeliais, pakepkite su likusiu aliejumi ir sumaišykite su nuvarvintomis pupelėmis. Pagardinkite kmynais, pipirais ir druska.
3. Krėskite ant šoninės daržovių įdaro, apibarstykite rupiai tarkuotu sūriu.
4. Kiaušinius įmuškite į mažus indelius ir atsargiai supilkite ant sūrio.
5. Pomidorą supjaustykite skiltelėmis ir dėkite greta trynių.
6. Pabarstykite kiaušinius druska, pipirais bei čiobreliais ir šaukite indelius į iki 180 °C temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite 12-15 minučių.
2. Pievagrybius bei svogūną supjaustykite šiaudeliais, pakepkite su likusiu aliejumi ir sumaišykite su nuvarvintomis pupelėmis. Pagardinkite kmynais, pipirais ir druska.
3. Krėskite ant šoninės daržovių įdaro, apibarstykite rupiai tarkuotu sūriu.
4. Kiaušinius įmuškite į mažus indelius ir atsargiai supilkite ant sūrio.
5. Pomidorą supjaustykite skiltelėmis ir dėkite greta trynių.
6. Pabarstykite kiaušinius druska, pipirais bei čiobreliais ir šaukite indelius į iki 180 °C temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite 12-15 minučių.
Ingredientai
* 4 kiaušiniai
* 8 plonai supjaustytų šaltai rūkytos šoninės juostelių
* 80 g. puskiečio sūrio
* 1 vnt pomidoro
* 100 g. pievagrybių
* 160 g. konservuotų pupelių
* 1 vnt svogūno
* 1,5 šaukšto aliejaus
* kelių čiobrelių šakelių
* maltų kmynų
* maltų pipirų
* druskos
* 8 plonai supjaustytų šaltai rūkytos šoninės juostelių
* 80 g. puskiečio sūrio
* 1 vnt pomidoro
* 100 g. pievagrybių
* 160 g. konservuotų pupelių
* 1 vnt svogūno
* 1,5 šaukšto aliejaus
* kelių čiobrelių šakelių
* maltų kmynų
* maltų pipirų
* druskos
Siųsti atsiliepimą