Tai skanu, paprasta pasigaminti. Tinka prie vištienos ar kitos mėsos. Puikiai tiks pusryčiams su duona. Universalus patiekalas visiems.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Smulkiai supjaustykite svogūną. Pipirą ir obuolius supjaustykite kubeliais. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 v. šaukštus aliejaus. Įdėkite svogūnus ir pakepinkite, maišydami, 3-4 minutes.
2. Suberkite pipirus ir pakepkite dar 2–3 minutes.
3. Sudėkite obuolius, pakepkite minutę.
4. Sukratykite pomidorus savo sultyse su visu skysčiu.
5. Įpilkite 150 ml vandens, įdėkite smulkiai supjaustyto česnako, druskos ir cukraus pagal skonį. Troškinkite, kol pipirai bus minkšti, maždaug 10 minučių. Sudėkite pupeles.
6. Sumaišykite ir pakaitinkite dar 5 minutes. Įpilkite smulkiai supjaustytų petražolių, sumaišykite ir patiekite.
2. Suberkite pipirus ir pakepkite dar 2–3 minutes.
3. Sudėkite obuolius, pakepkite minutę.
4. Sukratykite pomidorus savo sultyse su visu skysčiu.
5. Įpilkite 150 ml vandens, įdėkite smulkiai supjaustyto česnako, druskos ir cukraus pagal skonį. Troškinkite, kol pipirai bus minkšti, maždaug 10 minučių. Sudėkite pupeles.
6. Sumaišykite ir pakaitinkite dar 5 minutes. Įpilkite smulkiai supjaustytų petražolių, sumaišykite ir patiekite.
Ingredientai
* Vidutinio dydžio svogūnas 1 vnt
* Paprika 1 vnt
* Didelis obuolys 1 vnt
* Česnakų 2 skiltelės
* Pomidorai savo sultyse 400 g
* Konservuotos pupelės 500 g
* Druskos ir cukraus pagal skonį
* Šviežių petražolių 20 g
* Paprika 1 vnt
* Didelis obuolys 1 vnt
* Česnakų 2 skiltelės
* Pomidorai savo sultyse 400 g
* Konservuotos pupelės 500 g
* Druskos ir cukraus pagal skonį
* Šviežių petražolių 20 g
Siųsti atsiliepimą