Rabarbarų ir aviečių arbata

Jeigu nespėsite išgerti arbatos, kol ji karšta. Nieko tokio - ji gardi ir šalta.

Pagaminsite per:45 min.
Porcijos:8
Paruošimas
1. Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite 3 cm storio gabaliukais.

2. Juos suberkite į didelį puodą, sudėkite avietes, rozmarino šakelę ir viską užpilkite vandeniu.

3. Palaukite, kol vanduo užvirs, sumažinkite kaitrą ir palikite virti apie 30 min.

4. Galiausiai sudėkite į puodą arbatos maišelius, luktelėkite 5-7 minutes, kol arbata pritrauks.
Ingredientai
* 200 g rabarbarų stiebų
* 100 g aviečių
* šviežios rozmarino šakelės
* 2 l vandens
* 4 juodos arbatos maišelių
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: