Rabarbarų ir aviečių arbata

Jeigu nespėsite išgerti arbatos, kol ji karšta. Nieko tokio - ji gardi ir šalta.

Pagaminsite per:45 min.
Porcijos:8
Paruošimas
1. Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite 3 cm storio gabaliukais.

2. Juos suberkite į didelį puodą, sudėkite avietes, rozmarino šakelę ir viską užpilkite vandeniu.

3. Palaukite, kol vanduo užvirs, sumažinkite kaitrą ir palikite virti apie 30 min.

4. Galiausiai sudėkite į puodą arbatos maišelius, luktelėkite 5-7 minutes, kol arbata pritrauks.
Ingredientai
* 200 g rabarbarų stiebų
* 100 g aviečių
* šviežios rozmarino šakelės
* 2 l vandens
* 4 juodos arbatos maišelių
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Back to top button