Raugintų kopūstų troškinys su kiauliena

Puikus receptas rudeniui - Raugintų kopūstų troškinys su kiauliena.

Pagaminsite per:75 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Grybus užmerkiame, išmirkusius supjaustome.

2. Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, suberiame išspaustą česnako skiltelę, beriame pipirų, druskos ir paliekame, kad pasimarinuotų. Tuomet keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus ir apkepiname jame mėsą. Baigiant kepti sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir lauro lapus.

3. Į kepimo indą dedame kopūstus, paskleidžiame juos lygiu sluoksniu, ant jų sudedame supjaustytus baravykus, apkepintą mėsą ir užpilame stiklinę karšto sultinio. Dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie valandą.
Ingredientai
500 g raugintų kopūstų
500 g kiaulienos
2 svogūnų
1 skiltelės česnako
lauro lapų
druskos, pipirų
sultinio
aliejaus
kelių džiovintų baravykų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button