Nustebinkite save ir net reikliausius kokteilių žinovus paruošdami šį sodrų ir ryškų gėrimą. Vos keli žingsniai – ir jūs nustebinsite svečius paprastu kokteiliu.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Kategorija: | Kokteiliai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Konjaką, citrinos sultis, kiaušinio baltymą, karamelės sirupą sumaišyti (supurtyti).
2. Įdėkite ledo ir vėl išmaišykite.
3. Nukoškite į vyno taurę arba stiklinę ir užpilkite sidru.
4. Paruoškite iriso sirupą. Dubenyje ar puode sumaišykite cukraus pudrą, sviestą ir vandenį ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies.
5. Toliau maišykite, kol mišinys taps šviesiai auksinės spalvos (iki 5 minučių), tada nukelkite nuo ugnies ir supilkite į stiklinę. Gero apetito!
2. Įdėkite ledo ir vėl išmaišykite.
3. Nukoškite į vyno taurę arba stiklinę ir užpilkite sidru.
4. Paruoškite iriso sirupą. Dubenyje ar puode sumaišykite cukraus pudrą, sviestą ir vandenį ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies.
5. Toliau maišykite, kol mišinys taps šviesiai auksinės spalvos (iki 5 minučių), tada nukelkite nuo ugnies ir supilkite į stiklinę. Gero apetito!
Ingredientai
* Pagrindas:
* Konjakas 40 ml
* Citrinos sulčių 20 ml
* Kiaušinio baltymas 1 vnt (nebūtina)
* Karamelės sirupas 10 ml
* Obuolių sidras 50 ml
* Ledo kubeliai - pagal skonį
* Iriso sirupui:
* Cukraus pudra 120 g
* Sviestas 40 g
* Vanduo 150 ml
* Konjakas 40 ml
* Citrinos sulčių 20 ml
* Kiaušinio baltymas 1 vnt (nebūtina)
* Karamelės sirupas 10 ml
* Obuolių sidras 50 ml
* Ledo kubeliai - pagal skonį
* Iriso sirupui:
* Cukraus pudra 120 g
* Sviestas 40 g
* Vanduo 150 ml
Siųsti atsiliepimą