Puikaus skonio ravioli receptas su kalakutiena ir grybų padažu.
Pagaminsite per: | 60 min. |
Kategorija: | Mėsos patiekalai |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Grybus ir porus supjaustykite stambiais gabalais. Pirmiausia alyvuogių aliejuje apkepkite grybus, tada porus.
2. Supilkite baltąjį vyną, išgarinkite jį, supilkite grietinėlę, įpilkite truputį vandens, įberkite druskos ir šiek tiek pavirkite.
3. Nulupkite saliero šaknį ir supjaustykite vienodais plonais griežinėliais. Sūdytame vandenyje blanširuokite saliero šaknies žiedus.
4. Paruoškite maltą mėsą. Smulkiai supjaustykite kalakutienos filė ir moliūgą.
5. Viską sumaišykite, pagardinkite kalendromis, druska ir juodaisiais pipirais. Į saliero griežinėlio vidurį įdėkite nedidelį kiekį maltos mėsos, uždenkite antru griežinėliu ir 15-20 minučių troškinkite garuose.
6. Sudėkite raviolius į lėkštes, supilkite padažą ir ant raviolių bei padažo užberkite sūrio.
7. Papuoškite baziliko lapeliais ir juodaisiais pipirais. Gero apetito!
2. Supilkite baltąjį vyną, išgarinkite jį, supilkite grietinėlę, įpilkite truputį vandens, įberkite druskos ir šiek tiek pavirkite.
3. Nulupkite saliero šaknį ir supjaustykite vienodais plonais griežinėliais. Sūdytame vandenyje blanširuokite saliero šaknies žiedus.
4. Paruoškite maltą mėsą. Smulkiai supjaustykite kalakutienos filė ir moliūgą.
5. Viską sumaišykite, pagardinkite kalendromis, druska ir juodaisiais pipirais. Į saliero griežinėlio vidurį įdėkite nedidelį kiekį maltos mėsos, uždenkite antru griežinėliu ir 15-20 minučių troškinkite garuose.
6. Sudėkite raviolius į lėkštes, supilkite padažą ir ant raviolių bei padažo užberkite sūrio.
7. Papuoškite baziliko lapeliais ir juodaisiais pipirais. Gero apetito!
Ingredientai
* saliero šaknis - 60 g
* kalakutienos filė - 140 g
* moliūgas - 80 g
* grybai - 80 g
* porai - 25 g
* baltasis vynas - 80 g
* grietinėlė - 80 g
* kietasis sūris - 20 g
* alyvuogių aliejus
* vanduo
* druska
* kalendra
* bazilikas
* juodieji pipirai
* kalakutienos filė - 140 g
* moliūgas - 80 g
* grybai - 80 g
* porai - 25 g
* baltasis vynas - 80 g
* grietinėlė - 80 g
* kietasis sūris - 20 g
* alyvuogių aliejus
* vanduo
* druska
* kalendra
* bazilikas
* juodieji pipirai
Siųsti atsiliepimą