Labai skanus patiekalas - Silkė su burokėliais, obuoliais ir bulvėmis. Išbandykite.
Pagaminsite per: | 75 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Burokėlių majonezui virtą burokėlį sutriname, sudedame majonezą, pagardiname pipirais ir išmaišome.
2. Obuolių-spanguolių kremui obuolius nulupame, supjaustome, dedame į puodą su trupučiu vandens, kartu sudedame ir spanguoles, cukrų bei cinamoną. Šiek paverdame, kad nugaruotų skystis, tuomet sutriname iki vientisos masės.
3. Lėkštę, kurioje tieksime silkę, patepame burokėlių majonezu, sudedame apvirtas ir iškeptas bulvių puseles (arba skilteles), ant jų dedame Matjes silkių filė, ant silkės - marinuotus, perpjautus agurkėlius ir svogūnėlius, o šalia patiekiame obuolių - spanguolių kremą.
2. Obuolių-spanguolių kremui obuolius nulupame, supjaustome, dedame į puodą su trupučiu vandens, kartu sudedame ir spanguoles, cukrų bei cinamoną. Šiek paverdame, kad nugaruotų skystis, tuomet sutriname iki vientisos masės.
3. Lėkštę, kurioje tieksime silkę, patepame burokėlių majonezu, sudedame apvirtas ir iškeptas bulvių puseles (arba skilteles), ant jų dedame Matjes silkių filė, ant silkės - marinuotus, perpjautus agurkėlius ir svogūnėlius, o šalia patiekiame obuolių - spanguolių kremą.
Ingredientai
* Matjes silkių
* apvirtų iškeptų bulvių
* marinuotų agurkėlių
* marinuotų svogūnėlių
* dviejų rūgštesnių obuolių
* 30 g spanguolių
* 30 g rudojo cukraus
* cinamono
* vieno virto burokėlio
* 100 g majonezo
* baltųjų pipirų
* apvirtų iškeptų bulvių
* marinuotų agurkėlių
* marinuotų svogūnėlių
* dviejų rūgštesnių obuolių
* 30 g spanguolių
* 30 g rudojo cukraus
* cinamono
* vieno virto burokėlio
* 100 g majonezo
* baltųjų pipirų
Siųsti atsiliepimą