Skanusis lazanijos receptas (kaip iš "Garfieldo" filmo). Lazanija gaminama iš makaronų lakštų, maltos mėsos, pomidorų padažo ir sūrio.
Pagaminsite per: | 75 min. |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Apkepame susmulkintą morką ir svogūną, dedame maltą mėsą ir česnakus. Įdedame druskos, pipirų ir kepam kol mėsą apkeps. (apie 15 min.)
2. Dedame susmulkintą papriką, tada žirnelius ir kukurūzus, užpilam pomidorų padažu ir stikline vandens viską troškiname 20 min.
3. Į kepimo indą dedam lakštus tepam baltu padažu ir sūrio truputį. Tada pilame paruoštą pomidorų - mėsos masę. Procedūrą kartojame (sluoksniuojame) kokius 6-7-8-9-... kartus priklauso nuo indo dydžio. Viršų apibarstome su sūriu (nepagailėkite) ir kepamą 180 laipsnių, kepame 35-45 min.
2. Dedame susmulkintą papriką, tada žirnelius ir kukurūzus, užpilam pomidorų padažu ir stikline vandens viską troškiname 20 min.
3. Į kepimo indą dedam lakštus tepam baltu padažu ir sūrio truputį. Tada pilame paruoštą pomidorų - mėsos masę. Procedūrą kartojame (sluoksniuojame) kokius 6-7-8-9-... kartus priklauso nuo indo dydžio. Viršų apibarstome su sūriu (nepagailėkite) ir kepamą 180 laipsnių, kepame 35-45 min.
Ingredientai
* 500 g maltos pasirinktos mėsos
* 500 g fermentinio sūrio
* 3 svogūnai
* 1 paprika
* 1 morka
* 3 česnako skilteles
* Indelis kukurūzų ir pupelių žalių
* Balto dolmin padažo
* Pomidorų padažo 300 - 500 g
* Stiklinė vandens 300 ml
* Druska
* Pipirai
* 500 g fermentinio sūrio
* 3 svogūnai
* 1 paprika
* 1 morka
* 3 česnako skilteles
* Indelis kukurūzų ir pupelių žalių
* Balto dolmin padažo
* Pomidorų padažo 300 - 500 g
* Stiklinė vandens 300 ml
* Druska
* Pipirai
Siųsti atsiliepimą