Skanių Čeburėkų receptas

Tai vienas sėkmingiausių ir gardžiausių receptų - 'Tradicinis čeburėkas'. Patys paprasčiausi ingredientai. Nudžiuginkite artimuosius skaniais namuose gamintais patiekalais.

Pagaminsite per:60 min.
Porcijos:5
Paruošimas
1. Ištirpinkite sviestą, po to šiek tiek atvėsinkite ir plakite su kiaušiniu.

2. Išsijokite miltus, įpilkite pusę šaukštelio druskos, užpilkite verdančiu vandeniu ir energingai sumaišykite visus ingredientus šakute, tada į mišinį įpilkite aliejaus ir įmuškite kiaušinį.

3. Tešlą padėkite į šalį, uždengdami rankšluosčiu.

4. Mėsą ir svogūną permalkite per mėsmalę, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį.

5. Iš tešlos iškočiokite nedidelį gabalėlį, naudodami lėkštę, suteikdami apvalią formą.

6. Ant vienos čeburėko pusės dėkite maltos mėsos ir nedidelį gabalėlį sviesto, uždenkite antrąja puse ir užspauskite kraštus šakute.

7. Įpilkite ne mažai aliejaus ir gerai įkaitinkite keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių.
Ingredientai
* Kvietiniai miltai 3,5 stiklinės
* Vanduo 1 stiklinė (verdančio vandens)
* Kiaušinis 1 vnt
* Sviestas 100 g
* Kiaulienos mėsa 500 g
* Svogūnas 2-3 vnt
* Saulėgrąžų aliejus
* Druskos
* Juodųjų pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: