Šokoladiniai putėsiai

Šokoladiniai putėsiai - tai lyg saldus bučinys, lyg pats nuostabiausias apkabinimas....Mmmmm kaip skanu!
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Želatiną sudėkite į dubenį, užpilkite 4 šaukštais pieno ir leiskite išbrinkti.
2. Į puodą supilkite pieną su išbrinkusia želatina, supjaustykite gabalėliais šokoladą, įdėkite kakavos ir prieskonių, kaitinkite ant silpnos ugnies, nuolat maišydami šluotele ar šakute, kol šokoladas ištirps. Pienas neturi virti!
3. Gautą masę supilkite į serviravimo indus ir padėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms.
2. Į puodą supilkite pieną su išbrinkusia želatina, supjaustykite gabalėliais šokoladą, įdėkite kakavos ir prieskonių, kaitinkite ant silpnos ugnies, nuolat maišydami šluotele ar šakute, kol šokoladas ištirps. Pienas neturi virti!
3. Gautą masę supilkite į serviravimo indus ir padėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms.
Ingredientai
pienas: 250 ml (+4 v. šaukštai želatinos išbrinkimui)
juodasis šokoladas: 1/3 plytelės (35 g)
kakavos milteliai be priedų: 1 valgomasis v. šaukštas
muskato riešutas: 1/4 a. šaukštelio
vanilinas: žiupsnis
želatina: 2 v.šaukštelių
juodasis šokoladas: 1/3 plytelės (35 g)
kakavos milteliai be priedų: 1 valgomasis v. šaukštas
muskato riešutas: 1/4 a. šaukštelio
vanilinas: žiupsnis
želatina: 2 v.šaukštelių
Siųsti atsiliepimą