Šokoladinių blynų receptas

Tokia sodri šokolado spalva blynuose išgaunama dėl tamsių kakavos miltelių. Naudojant įprastus, jie bus šiek tiek blyškesni, tačiau ne mažiau skanūs. Išbandykite šį puikų receptą.

Pagaminsite per:25 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, cukrų, pieną ir tirpintą sviestą.

2. Į atskirą dubenį išsijokite miltus, kakavą, kepimo miltelius, soda ir druską. Nuolat maišant su šluotele, skystą mišinį supilkite į sausą.

3. Įpilkite smulkiai supjaustytą šokoladą ir išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, sutepkite ją aliejumi. Į keptuvę įpilkite tešlos ir kepkite, kol atsiras burbuliukų.

4. Apverskite ir pakepkite iš kitos pusės.

5. Patiekite su mėgstamais padažais, plakta grietinėle ar kondensuotu pienu.
Ingredientai
* Kiaušinis 1 vnt
* Cukraus 100 g
* Pieno 250 ml
* Sviesto 40 g
* Miltų 150 g
* Kakavos miltelių 30 g
* Kepimo miltelių 1 šaukštelis
* Sodos 1/3 šaukštelio
* Druskos 1/4 šaukštelio
* Kartaus šokolado 40 g
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: