Šokoladinių blynų receptas

Tokia sodri šokolado spalva blynuose išgaunama dėl tamsių kakavos miltelių. Naudojant įprastus, jie bus šiek tiek blyškesni, tačiau ne mažiau skanūs. Išbandykite šį puikų receptą.

Pagaminsite per:25 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, cukrų, pieną ir tirpintą sviestą.

2. Į atskirą dubenį išsijokite miltus, kakavą, kepimo miltelius, soda ir druską. Nuolat maišant su šluotele, skystą mišinį supilkite į sausą.

3. Įpilkite smulkiai supjaustytą šokoladą ir išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, sutepkite ją aliejumi. Į keptuvę įpilkite tešlos ir kepkite, kol atsiras burbuliukų.

4. Apverskite ir pakepkite iš kitos pusės.

5. Patiekite su mėgstamais padažais, plakta grietinėle ar kondensuotu pienu.
Ingredientai
* Kiaušinis 1 vnt
* Cukraus 100 g
* Pieno 250 ml
* Sviesto 40 g
* Miltų 150 g
* Kakavos miltelių 30 g
* Kepimo miltelių 1 šaukštelis
* Sodos 1/3 šaukštelio
* Druskos 1/4 šaukštelio
* Kartaus šokolado 40 g
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: