Spanguolių padažas su obuoliais

Labai gerai dera su kiaulienos sprandine, antimi, jautiena, ėriena ar šerniena. Spanguolės tinka tiek šviežios, tiek šaldytos.

Pagaminsite per:25 min.
Paruošimas
1. Spanguoles su cukrumi ir prieskoniais sumaišykite puode ir užkaiskite ant vidutinės ugnies.

2. Troškinkite 5 minutes, tada išimkite cinamoną, sutrinkite uogas trintuvu ir grįžkite į troškintuvą.

3. Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Tada supjaustykite kubeliais apie 1 cm.

4. Sudėkite į spanguolių tyrę, užpilkite vandeniu ir uždenkite dangčiu. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies iki norimos obuolių konsistencijos. Grubiai tai truks apie 10 min.
Ingredientai
* Spanguolės 250 g
* Cukraus 75 g
* Cinamono lazdelė 1 vnt
* Vandens 100 ml
* Obuolys 2 vnt
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: