Spanguolių padažas su obuoliais

Labai gerai dera su kiaulienos sprandine, antimi, jautiena, ėriena ar šerniena. Spanguolės tinka tiek šviežios, tiek šaldytos.
Pagaminsite per: | 25 min. |
Paruošimas
1. Spanguoles su cukrumi ir prieskoniais sumaišykite puode ir užkaiskite ant vidutinės ugnies.
2. Troškinkite 5 minutes, tada išimkite cinamoną, sutrinkite uogas trintuvu ir grįžkite į troškintuvą.
3. Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Tada supjaustykite kubeliais apie 1 cm.
4. Sudėkite į spanguolių tyrę, užpilkite vandeniu ir uždenkite dangčiu. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies iki norimos obuolių konsistencijos. Grubiai tai truks apie 10 min.
2. Troškinkite 5 minutes, tada išimkite cinamoną, sutrinkite uogas trintuvu ir grįžkite į troškintuvą.
3. Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Tada supjaustykite kubeliais apie 1 cm.
4. Sudėkite į spanguolių tyrę, užpilkite vandeniu ir uždenkite dangčiu. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies iki norimos obuolių konsistencijos. Grubiai tai truks apie 10 min.
Ingredientai
Spanguolės 250 g
Cukraus 75 g
Cinamono lazdelė 1 vnt
Vandens 100 ml
Obuolys 2 vnt
Cukraus 75 g
Cinamono lazdelė 1 vnt
Vandens 100 ml
Obuolys 2 vnt
Siųsti atsiliepimą