Spanguolių padažas su obuoliais

Labai gerai dera su kiaulienos sprandine, antimi, jautiena, ėriena ar šerniena. Spanguolės tinka tiek šviežios, tiek šaldytos.

Pagaminsite per:25 min.
Paruošimas
1. Spanguoles su cukrumi ir prieskoniais sumaišykite puode ir užkaiskite ant vidutinės ugnies.

2. Troškinkite 5 minutes, tada išimkite cinamoną, sutrinkite uogas trintuvu ir grįžkite į troškintuvą.

3. Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Tada supjaustykite kubeliais apie 1 cm.

4. Sudėkite į spanguolių tyrę, užpilkite vandeniu ir uždenkite dangčiu. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies iki norimos obuolių konsistencijos. Grubiai tai truks apie 10 min.
Ingredientai
* Spanguolės 250 g
* Cukraus 75 g
* Cinamono lazdelė 1 vnt
* Vandens 100 ml
* Obuolys 2 vnt
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: