Sriuba su antiena ir daržovėmis

Labai greitai paruošiama sriuba su antiena bei daržovėmis.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:3
Paruošimas
1. Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, nupilkite vandenį ir atidėkite į šoną.

2. Porą supjaustykite pusžiedžiais, papriką ir morkas - plonais šiaudeliais.

3. Antienos krūtinėles gerai nusausinkite virtuviniu popieriniu rankšluosčiu. Odelę įpjaukite skersai ir išilgai.

4. Krūtinėles žemyn odele dėkite į šaltą keptuvę ir ant lėtos ugnies kepkite tol, kol gražiai apskrus (susidariusius riebalus nupilkite ir panaudokite bulvių kepimui). Tuomet apverskite krūtinėles ir dar pakepkite keletą minučių. Suvyniokite į foliją ir palikite šiltai pastovėti apie 5 min.

5. Sultiniui: į puodą supilkite vandenį, sojos padažą, dėkite česnaką, citriną, čili paprikas, cukrų. Išmaišykite ir virkite 10 min. Tuomet sultinį nukoškite per sietelį, vėl supilkite į puodą, suberkite porą ir pavirkite apie 1-2 min.

6. Į dubenėlį dėkite ryžius, papriką, morkas, kukurūzus, griežinėliais pjaustytą antieną ant viršaus užpilkite sultinio su poru, užbarstykite sezamo sėklų ir patiekite.
Ingredientai
* 500 g šviežios antienos krūtinėlių
* 200 g ryžių (galite keisti makaronais)
* gabalėlio šviežio poro
* 1 nedidelės raudonosios paprikos
* 2 nedidelių morkyčių
* 100 g konservuotų kukurūzų
* žiupsnelio sezamo sėklų
* Sultiniui:
* 1 l vandens
* 45 ml sojos padažo
* 2 česnako skiltelių
* 1 skiltelės citrinos
* žiupsnelio džiovintų čili paprikų
* žiupsnelio cukraus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: