Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Stintų sezonas: Lengvai sūdytų stintų receptas

Stinta – skani ir ne itin brangi žuvis. Galima ne tik kepti ir virti, bet ir sūdyti.

Pagaminsite per:10 min.
Kategorija:Žuvies patiekalai
Porcijos:4
Paruošimas
1. Pirmiausia žuvį reikia išvalyti, nuplauti ir sudėti į stiklainį. Beje, geriau, kad stinta ne iki galo atitirptą. Tada lengviau valosi ir žuvis išlaikys savo formą. Tada supilkite marinatą į stiklainius.

2. Sūrymą užvirinkite ir virkite 10 minučių ant silpnos ugnies. 

3. Atvėsinkite ir supilkite žuvį į stiklainį. Po 3-4 valandų lengvai sūdyta stinta bus paruošta.

4. Skanu su bulvėmis.
Ingredientai
* 1 litro vandens
* Druska - 3 valg. šaukštai
* Cukrus - 2 šaukštai
* Lauro lapas - 4-5 vnt.
* Kvapieji pipirai, gvazdikėliai, kalendra - 1 šaukštelis
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 3 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Panašus straipsniai