Švelni šviežia balta žuvis suderinta su paprastu grietinės padažu ir apkepta labai skaniu sūrio sluoksniu. Puikus patiekalas vakarui!
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Pomidorą apliekite verdančiu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite česnaką ir žalumunus. Sūrį sutarkuokite smulkiomis drožlėmis.
2. Sumaišykite grietinę su sūriu, daržovėmis ir žalumynais, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais.
3. Du porcijų indelius ištepkite aliejumi, ant dugno vienu sluoksniu dėkite žuvų filė, ant viršaus krėskite padažą ir šaukite į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite 18-22 minutes.
2. Sumaišykite grietinę su sūriu, daržovėmis ir žalumynais, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais.
3. Du porcijų indelius ištepkite aliejumi, ant dugno vienu sluoksniu dėkite žuvų filė, ant viršaus krėskite padažą ir šaukite į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite 18-22 minutes.
Ingredientai
* 300 g baltamėsių jūrų žuvų filė
* 4 šaukštų riebios grietinės (40 proc.)
* 40 g parmezano
* didelio pomidoro
* 4-5 krapų šakelių
* 3-4 svogūnų laiškų
* nedidelės česnako skiltelės
* šaukštelio aliejaus
* maltų pipirų
* druskos
* 4 šaukštų riebios grietinės (40 proc.)
* 40 g parmezano
* didelio pomidoro
* 4-5 krapų šakelių
* 3-4 svogūnų laiškų
* nedidelės česnako skiltelės
* šaukštelio aliejaus
* maltų pipirų
* druskos
Siųsti atsiliepimą