Su grietinės padažu apkeptos žuvys

Švelni šviežia balta žuvis suderinta su paprastu grietinės padažu ir apkepta labai skaniu sūrio sluoksniu. Puikus patiekalas vakarui!

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Pomidorą apliekite verdančiu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite česnaką ir žalumunus. Sūrį sutarkuokite smulkiomis drožlėmis.

2. Sumaišykite grietinę su sūriu, daržovėmis ir žalumynais, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais.

3. Du porcijų indelius ištepkite aliejumi, ant dugno vienu sluoksniu dėkite žuvų filė, ant viršaus krėskite padažą ir šaukite į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite 18-22 minutes.
Ingredientai
* 300 g baltamėsių jūrų žuvų filė
* 4 šaukštų riebios grietinės (40 proc.)
* 40 g parmezano
* didelio pomidoro
* 4-5 krapų šakelių
* 3-4 svogūnų laiškų
* nedidelės česnako skiltelės
* šaukštelio aliejaus
* maltų pipirų
* druskos
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: