Sūrio sriuba su daržovėmis

Ši puiki, kreminė sriuba sušildys jus šaltais ir žvarbiais vakarais kai taip norisi jaukumo. Nenusivilsite :)

Pagaminsite per:40 min.
Paruošimas
1. Tortilijas supjaustykite 7–8 mm pločio juostelėmis ir sudėkite į gilią lėkštę.

2. Dubenyje išmaišykite visus padažo ingredientus.

3. Supilkite padažą ant tortilijų juostelių ir atsargiai išmaišykite, kad padažas tolygiai pasiskirstytų ant visų juostelių.

4. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C ir kepkite traškučius 7–8 minutes, išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite, traškučiai taps traškūs.

5. Visas daržoves supjaustykite mažais kubeliais, sutarkuokite sūrį.

6. Keptuvėje svogūnus pakepinkite ant vidutinės ugnies 2 minutes, sudėkite morkas ir pakepkite dar 4 minutes.

7. Į puodą sudėkite likusias daržoves, jas virkite 15 minučių ant silpnos ugnies. Įdėkite pakepintus svogūnus bei morkas.

8. Įdėkite brokolių ir grietinėlės, druskos, pipirų ir virkite 5 minutes ant silpnos ugnies.

9. Įdėkite tarkuoto sūrio ir maišykite, kol sūris ištirps.

10. Patiekdami apibarstykite tortilijų juostelėmis.
Ingredientai
* morkos - 400 gr.
* svogūnai - 170 gr.
* bulvės - 550 gr.
* vidutinio dydžio brokoliai (500 g) - 1 vnt.
* čederio sūris - 250 gr.
* grietinėlė 20% - 300 ml.
* augalinis aliejus - 1 šaukštas
* daržovių sultinys arba vanduo - 1,5 l.
* druska - pagal skonį
* maltų juodųjų pipirų - ½ šaukštelio
* tortilijos - 2 vnt.
* Traškučių (tortilijų) padažas:
* alyvuogių aliejus - 2 šaukštai.
* malta paprika - 1 šaukštelis
* džiovintas raudonėlis - ½ šaukštelio
* česnako milteliai - ½ šaukštelio
* druska - ½ šaukštelio
* maltų juodųjų pipirų - ½ šaukštelio
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: