Sūrio sriuba su daržovėmis

Ši puiki, kreminė sriuba sušildys jus šaltais ir žvarbiais vakarais kai taip norisi jaukumo. Nenusivilsite :)

Pagaminsite per:40 min.
Paruošimas
1. Tortilijas supjaustykite 7–8 mm pločio juostelėmis ir sudėkite į gilią lėkštę.

2. Dubenyje išmaišykite visus padažo ingredientus.

3. Supilkite padažą ant tortilijų juostelių ir atsargiai išmaišykite, kad padažas tolygiai pasiskirstytų ant visų juostelių.

4. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C ir kepkite traškučius 7–8 minutes, išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite, traškučiai taps traškūs.

5. Visas daržoves supjaustykite mažais kubeliais, sutarkuokite sūrį.

6. Keptuvėje svogūnus pakepinkite ant vidutinės ugnies 2 minutes, sudėkite morkas ir pakepkite dar 4 minutes.

7. Į puodą sudėkite likusias daržoves, jas virkite 15 minučių ant silpnos ugnies. Įdėkite pakepintus svogūnus bei morkas.

8. Įdėkite brokolių ir grietinėlės, druskos, pipirų ir virkite 5 minutes ant silpnos ugnies.

9. Įdėkite tarkuoto sūrio ir maišykite, kol sūris ištirps.

10. Patiekdami apibarstykite tortilijų juostelėmis.
Ingredientai
* morkos - 400 gr.
* svogūnai - 170 gr.
* bulvės - 550 gr.
* vidutinio dydžio brokoliai (500 g) - 1 vnt.
* čederio sūris - 250 gr.
* grietinėlė 20% - 300 ml.
* augalinis aliejus - 1 šaukštas
* daržovių sultinys arba vanduo - 1,5 l.
* druska - pagal skonį
* maltų juodųjų pipirų - ½ šaukštelio
* tortilijos - 2 vnt.
* Traškučių (tortilijų) padažas:
* alyvuogių aliejus - 2 šaukštai.
* malta paprika - 1 šaukštelis
* džiovintas raudonėlis - ½ šaukštelio
* česnako milteliai - ½ šaukštelio
* druska - ½ šaukštelio
* maltų juodųjų pipirų - ½ šaukštelio
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: